De Luxe deuren

Ontdek

De Luxe deuren

Dynasty deuren

Ontdek

Dynasty deuren

Dutch design

Ontdek

Dutch design deuren

Deuren, zowel voordeuren als achterdeuren van kunststof en/of aluminium

De Luxe deuren De Luxe deuren
Ondek De Luxe deuren
Ontdek De Luxe deuren
Design deuren Design deuren
Ontdek Design deuren
Ontdek Design deuren
Dynasty deuren Dynasty deuren
Ontdek Dynasty deuren
Ontdek Dynasty deuren

Voordeuren en achterdeuren van kunststof en aluminium

deuren in alle kleuren

De voordeur is het eerste wat je tegenkomt als je bij iemand op bezoek gaat en bepaald mede het gevoel van welkom zijn. Knipping heeft drie modelseries buitendeuren met elk zijn eigen stijl waardoor er altijd een past bij uw woning. Elke serie bevat kunststof voordeuren en kunststof achterdeuren met optioneel aluminium aan de buitenzijde. Allemaal goed geïsoleerde deuren die exact op maat worden gemaakt en naar de wens van de klant.

Voor elke woning kunnen wij een voordeur en achterdeur van kunststof maken die passen bij de stijl van het huis en de 'smaak' van de klant. De exclusieve deurenserie 'De Luxe' met gietaluminium deurroosters maken wij naar authentiek monumentaal model, de klasse Dynasty deuren worden gemaakt van hoogwaardig kunststof, gecombineerd met aluminium en glas. De topkwaliteit Dutch design deuren zijn verkrijgbaar als kunststof deuren of aluminium deuren, ze zijn scherp geprijsd en hebben een moderne touch die qua design en kwaliteit niet onderdoen voor de andere deuren.

Naast de mogelijkheden voor een kunststof voor- of achterdeur kunt u bij Knipping ook terecht voor prachtige tuindeuren met glas-in lood, evenals schuifpuien, balkondeuren of openslaande deuren. Door de toepassing van aluminium schaaldelen kunnen Knipping buitendeuren in elke gewenste vorm en in meer dan 220 RAL kleuren en speciale historische streekkleuren geleverd worden. Vergeet ook de garantie niet: Knipping bied u 10 jaar garantie op al uw kunststof deuren, inclusief montage.

Kunststof deuren met aluminium? Dat is een Knipping deur!

kunststof deurenAllemaal goed geïsoleerde deuren, de kunststof deuren van Knipping. Verkrijgbaar als voordeur en achterdeur.
Gemaakt van duurzaam kunststof in combinatie met aluminium en hoogwaardig glas. Onze kunststof/ aluminium deur voldoet ruimschoots aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en houdt uw huis vrij van kou, tocht en lawaai. En die daarbij dezelfde innovatieve technieken en speciale kwaliteitseisen hebben als de kunststof Knipping kozijnen. Uw deur is leverbaar in alle denkbare profielen en RAL kleuren. U kunt zelfs extra hoge kunststof deuren tot 2,85 m bestellen. Laat u verrassen in onze showroom door de vele mogelijkheden.

De kunststof buitendeuren van Knipping zijn allemaal goed geïsoleerd en verkrijgbaar als voordeur en achterdeur. Ze zijn gemaakt van duurzaam kunststof in combinatie met aluminium en hoogwaardig glas. Onze kunststof/ aluminium deuren voldoen ruimschoots aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en houdt uw huis vrij van kou, tocht en lawaai. De Knipping buitendeuren worden gemaakt met dezelfde innovatieve technieken en speciale kwaliteitseisen als de Knipping kunststof kozijnen. Uw nieuwe deur is leverbaar in alle denkbare profielen en RAL kleuren, U kunt zelfs extra hoge kunststof buitendeuren tot 2,85 m bestellen. Kom langs in één van onze showrooms en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.  

Poedercoaten aluminium op martieme kwaliteit

Poedercoating is een van de meest stabiele vorm van kleur opbrengen. Doordat Knipping een ultieme kwaliteit nastreeft heeft zij haar productieproces op een unieke wijze opgezet. Dit houdt in dat alle aluminium onderdelen eerst worden gezaagd en bewerkt voordat de poedercoating wordt aangebracht. Uit kwaliteitsoverwegingen heeft Knipping er voor gekozen om standaard een Seaside kwaliteit te leveren. De aluminium profielen krijgen tijdens de volledig geautomatiseerde badenreeks een Seaside voorbehandeld. Hierna word de gewenste kleur op het aluminium gepoedercoat. Hiervoor gebruikt Knipping uitsluitend Superdurable coatings. Deze Superdurable coatings hebben een uitstekende weerbestendigheid.

De hechting etc. zijn recent getest waarbij de testresultaten verbluffend zijn. Na 3000 uur zoutsproei test geen enkele vorm van aantasting te zien. Dit betekent dat ook naar bijvoorbeeld 5000 uur hier geen problemen te verwachten zijn.

Kunststof buitendeur met gepatenteerde magneetsluiting

Één van de innovatieve technieken van Knipping zijn de gepatenteerde magneetsluiting onder iedere kunststof deur. Deze unieke dorpel zorgt met behulp van magneten dat de kunststof buitendeur aan de onderzijde ALTIJD goed afgesloten is, tocht, kou en inslaand regenwater blijven buiten. Geschikt voor uw voordeur en achterdeur, dat is nog eens een tochtstrip! De onderdorpel van onze kunststof deuren zijn bovendien bijzonder laag en daardoor ook rolstoel en rollator vriendelijk. Onder de deur wordt altijd een fraaie hardstenen of granieten onderdorpel aangebracht.

Duurzame kunststof voordeuren en Energiebesparing

Het zal voor u geen verrassing zijn dat buitendeuren de belangrijkste verliespost kunnen zijn als het gaat om behoud van warmte. Knipping kunststof voordeuren en achterdeuren dichten zo goed af, dat deze door professionals worden erkend als de enige in Nederland gefabriceerde kunststof buitendeuren die geschikt zijn om opgenomen te worden in een zogenaamd Passief Huis: een huis dat evenveel warmte genereert als het opneemt. Daardoor is een Passief Huis energieneutraal wat uiteraard gunstig is voor uw financiën.

Boerendeur  Boerendeur van kunststof  Boerendeur binnenzijde

Boerendeur

Wat is een boerendeur? Boerendeuren bestaan uit twee delen: een bovendeur en een onderdeur. Om die reden wordt er ook wel gesproken van duodeuren of dubbele deuren. Het is mogelijk de boerendeur als geheel open te doen, of de afzonderlijke delen los te zetten. Voor de beide deurdelen zijn verschillende uitvoeringen toepasbaar. De deur wordt boerendeur genoemd vanwege de toepassing in boerderijen. Als men de bovendeur open zette kon het huis doorluchten en werd er voorkomen dat er vuil naar binnen waaide of de kippen binnen kwamen scharrelen. Een boerendeur heeft geen effect op de veiligheid. De deuren worden voorzien van een speciale duo deursluiting. Zowel de bovendeur als onderdeur beschikken over een meerpuntsslot met dievenklauwen. De bovendeur kan op die manier afzonderlijk worden geopend of worden gebruikt als een geheel. Een boerendeur is bij Knipping verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Alle kunststof buitendeuren worden gemaakt van een combinatie van onderhoudsvrij kunststof binnen en aluminium buiten. De buitenzijde van de deur is in alle RAL kleuren uitvoerbaar. Bekijk enkele mogelijkheden voor uw nieuwe boerendeur bij de afbeeldingen boven op deze pagina. Meer weten over de boerendeur of één van de andere Knipping deuren? Kom langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op. 

Innovaties en techniek


inside color procedePrimeur: Inside color-procédé

Weer een stap dichter bij perfectie. Door de laatste technologieën en uitbreiding van de fabriek kan Knipping als eerste de onderhoudsarme kozijnen en buitendeuren leveren met kleur aan de binnenzijde. Waar anderen de deuren slechts in wit of creme kunnen leveren, is de keuze bij Knipping groot: kiest u uit meerdere stijlvolle kleuren. Bijkomend voordeel is dat de verstekhoeken niet meer zichtbaar zijn. Dat maakt de binnenkant nog mooier.

 

Slot op de deur, standaard uitgevoerd met SKG*** cilinders

De sloten van Knipping buitendeuren hebben zeer stevige SKG***-code cilinders met kerntrekbeveiliging (standaard vanaf medio maart 2014). Deze cilinders hebben een stalen brug en stalen ringen, zodat professionele inbrekers de cilinder vrijwel onmogelijk uit het slot kunnen trekken of boren. Knipping buitendeuren kunt u met één enkele sleutel bedienen. U kunt ze laten voorzien van een sluiting met dievenklauwen tot maximaal 9 punten. Leverbaar bij voordeur, achterdeur of tuindeuren.

Nieuw: standaard fraaie rollen scharnieren
Alle Knipping deuren zoals voordeuren, achterdeuren, keukendeuren en tuindeuren worden standaard uitgevoerd met fraaie inbraakveilige 'rollen scharnieren'. Dit geldt voor de deuren die naar binnen opengaan en de deuren die naar buiten opengaan. Deze scharnieren kunnen in alle 220 RAL kleuren uitgevoerd worden.

Kunststof voordeur met vingerscanner

voordeur vingerscanner

Met één vinger de voordeur ontgrendelen. Vingerafdrukherkenning opent deuren voor u en houdt ze voor anderen hermetisch gesloten. Een vinger scanner biedt u extra veiligheid en gemak. Het openen van uw voordeur is nog nooit zo simpel geweest.                     

Deur wachter voor extra veiligheid

Eerst even kijken wie er voor de deur staat? Dan is de deurwachter voor een naar binnen draaiende deur de oplossing. Door het draaien van een knop aan de binnenkant kunt u de deur een klein stukje openen. De deurwachter zorgt ervoor dat u zich extra veilig voelt in uw woning. Deze deurwachter is ook handig te gebruiken als ventilatiestand (zie afbeelding onder)

 

Politie Keurmerk Veilig Wonen

De Knipping deur is niet alleen veilig maar ook voorzien van een scherpe prijs. Afhankelijk van uw wensen en de afmeting van de deur kunnen wij u een offerte op maat toekomen. Wilt u meer informatie? Kom dan eens langs in een showroom bij u in de buurt. Indien u het op prijs stelt, komt de Knipping adviseur eventueel bij u thuis, geheel vrijblijvend. Hij kan ter plekke een offerte voor de kunststof deur maken. Graag horen wij uw wensen en bespreken wij de opties. Natuurlijk krijgt u op een Knipping product 10 jaar garantie op de montage.U voelt zich veilig met een voordeur of achterdeur van Knipping.

9 puntssluiting met dievenklauwen

achterdeur

voordeur met keurmerk

Knipping Nieuwsbrief
Ontvang het laatste Knipping nieuws en acties
Uw gegevens worden met uiterste privacy behandeld