Classic tuindeuren

Ontdek

Classic Tuindeuren

Timeless tuindeuren

Ontdek

de Timeless tuindeuren

Nostalgie tuindeuren

Ontdek

Nostalgische Tuindeuren

Basic tuindeuren

Ontdek

de BasicTuindeuren

Monoline tuindeuren

Ontdek

Monoline tuindeuren

Tuindeuren? Ondek de mogelijkheden met een kunststof en aluminium tuindeur van Knipping

Ook voor tuindeuren is Knipping het vertrouwde adres. Met een nieuwe tuindeur wordt de tuin onderdeel van uw leefruimte. U kunt heerlijk genieten van het eerste voorjaarszonnetje of dineren in de tuin op een zwoele zomeravond.  De kunststof tuindeuren zijn in alle Knipping profielen en RAL-kleuren leverbaar. Zo bent u verzekerd van een passende tuindeur geheel naar uw wensen en de stijl van uw woning, van modern tot klassiek, van monument groen tot warm wit. De tuindeuren bieden een perfecte isolatie, ventilatie en veiligheid (voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen). 

Knipping biedt veel mogelijkheden voor uw nieuwe kunststof tuindeuren zoals:
- Enkele tuindeuren
- Dubbele tuindeuren of openslaande deuren
- Tuindeuren in afwijkende maten
- Warmtewerend glas
- Glas in lood ramen 

Knipping tuindeuren geven uw woning toegevoegde waarde.
U creëert zee van toetredend daglicht, een ruimtelijk effect en optimaal contact met de tuin. Met een nieuwe tuindeur van duurzaam kunststof en aluminium haalt u buiten als het ware naar binnen. De openslaande deuren worden op maat gemaakt en geleverd in 220 RAL kleuren. Graag informeren wij u hier meer over. Onze adviseur komt eventueel bij u thuis voor advies en het doen van een prijsopgave, geheel vrijblijvend. 

Een tuindeur van Knipping, een deur met garantie!

Knipping tuindeuren worden gemaakt in de eigen fabriek in Nederland, geheel naar wens van de klant. Zo kunt u een kunststof tuindeur kiezen die past bij uw woningstijl en wens. Of het nu gaat om klassieke tuindeuren met glas-in-lood raam of een strakke design deur met -of zonder bovenlicht, Knipping maakt het!

De plaatsing van de kunststof tuindeuren wordt gedaan door Knipping opgeleide vakmannen en vrouwen. Zo bent u verzekerd van een goede deur en perfecte plaatsing, kwaliteit voor het leven! Knipping geeft 10 jaar garantie op uw tuindeur en de montage ervan.

Bezoek eens een showroom bij u in de buurt om de verschillende Knipping deuren te bekijken.

Innovaties en techniek

tuindeur met ondersluitingTuindeur zonder tocht

Knipping levert uw tuindeuren met een unieke magneetsluiting. Deze unieke dorpel zorgt met behulp van een magneet dat de tuindeur aan de onderzijde ALTIJD goed afgesloten is. Tocht, kou en inslaand regenwater door wind blijven voortaan buiten. Met recht een kunststof tuindeur zonder tocht!

 

 

inside color procedePrimeur: Inside color-procédé

Weer een stap dichter bij perfectie. Door de laatste technologieën en uitbreiding van de Knipping fabriek in Zwaagdijk kan Knipping als eerste in de markt onderhoudsarme tuindeuren leveren met kleur aan de binnenzijde. Waar anderen de tuindeuren slechts in wit of crème kunnen leveren, is de kleurkeuze bij Knipping groot. Een bijkomend voordeel is dat de verstekhoeken niet meer zichtbaar zijn, dat maakt de binnenkant van uw nieuwe tuindeuren nog mooier.

Uniek Warmtewerend glas, ook voor uw tuindeur

 

Het Warmtewerend glas van Knipping is een mooie aanvulling om energiekosten te drukken. Dit unieke glas werkt letterlijk twee kanten op: het houdt warmte van binnenuit binnen en het houdt warmte van buitenaf buiten. Met het warmtewerende glas van Knipping houdt u uw woning gedurende het hele jaar op constante temperatuur met een stuk minders stookkosten. Een groot bijkomend voordeel van warmtewerend glas in uw nieuwe kunststof tuindeuren: omdat de temperatuur constant is voelt u zich behaaglijker in huis en heeft u geen andere zonwerende maatregelen meer nodig zoals rolluiken of screens.

Nu tijdelijk warmtewerend glas zonder meerprijs, klik hier voor meer info

 

Standaard uitgevoerd met SKG*** cilinders

Alle Knipping tuindeuren voldoen ruimschoots aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De sloten van Knipping tuindeuren hebben zeer stevige SKG***-code cilinders met kerntrekbeveiliging. Deze cilinders hebben een stalen brug en stalen ringen, zodat professionele inbrekers de cilinder vrijwel onmogelijk uit het slot kunnen trekken of boren. Knipping tuindeuren kunt u met één enkele sleutel bedienen en ze laten voorzien van een sluiting met dievenklauwen tot maximaal 9 punten. Aan de draaizijde hebben alle Knipping tuindeuren deels verzonken veiligheidsscharnieren, die alleen met speciaal gereedschap, en zeker niet van buitenaf, te demonteren zijn.

veilige tuindeuren

 

 

Knipping Nieuwsbrief
Ontvang het laatste Knipping nieuws en acties
Uw gegevens worden met uiterste privacy behandeld