Deuren

DEUREN VAN KNIPPING: MAATWERK - VEILIGHEID - ONDERHOUDSVRIJ!

Uw maatwerk deur: dé blikvanger van uw woning!

Op basis van uw wensen maken we uw deur op maat. Onze deuren zijn in vrijwel elke kleur te verkrijgen, maar ook de vorm van het basisframe is maatwerk. Zo bieden we u ruim 200 modellen.

Onze deuren zijn gemaakt van een kunststof binnenkant en een aluminium buitenkant. Hierdoor zijn onze deuren:

 • Mooier: Voor altijd ‘strak in de lak’. De aluminium buitenkant is mooier dan de kunststof van onze concurrenten. We leveren in meer dan 220 RAL kleuren (glanzend, met of met structuur) en ontwerpen kozijnen op maat. Zelfs welstandscommissies waarderen onze kozijnen bij beschermde monumenten!
 • Isolerend: Als enige volledig geschikt voor het Passief Huis (een energie-neutraal huis).
 • Onderhoudsvrij: uw kozijn is van maritieme kwaliteit. Uit een zout-water-test (waarbij we onze kozijnen  3.000 uur besproeien met zout water) blijkt geen aantasting.
 • Veiliger: onze producten hebben allemaal het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Design, veiligheid en woongemak

De deuren van Knipping worden op maat gemaakt. Met details van vroeger en de kwaliteit van nu: deuren waar Knipping trots op is. Het vakmanschap van Knipping ziet u o.a. terug in de unieke gietaluminium deurroosters, naar authentiek monumentaal model.

Daarom koopt u een Knipping-deur:

 • Vele mogelijkheden door unieke constructie van kunststof, aluminium en glas.
 • Super-veilig. Onze deuren hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
 • Leverbaar tot een hoogte van 285 cm!
 • Enige fabrikant die elke voordeur in dubbel vleugeloverdekkende uitvoering maakt
 • Ruim 200 modellen, met extra keuze uit luxe series
 • Bijzondere modellen leverbaar, zoals een ‘boerendeur’
 • Luxe modellen met aluminium gietrooster
 • Perfect isolerend. Hou tocht, vocht en geluid buiten de deur
 • Keuze uit granieten of hardstenen dorpel onder de deur
 • 10 jaar garantie op deur én montage.

Knipping-deuren staan bekend om hun stevigheid en veiligheid. De deuren uit alle series bestaan uit een kunststof basis, met eventueel een toplaag van gepoedercoat aluminium. Knipping heeft in ieder energieniveau een passende deur, zelfs voor Passiefhuizen . Voldoen ruimschoots aan de eisen Politiekeurmerk Veilig Wonen dus de allerveiligste deuroplossing.

Alle Knipping-deuren kenmerken zich verder door:

 • Deuren van Knipping worden standaard geleverd met een gepatenteerde magnetisch sluitende onderdorpel.
 • Deurbeslag met Tricoat-bescherming. Hierdoor heeft blootstelling aan hoge concentraties zout en zuren in water en lucht geen invloed op de staat van onderhoud en het functioneren van het beslag.
 • Elegante rollenband scharnieren. Slank, onopvallend, stabiel en veilig tegen inbraak. In alle RAL kleuren en in RVS uitvoering leverbaar.
 • Bij een Knipping-deur kan zowel tweelaags HR++- of drielaags Tripletherm HR+++-glas geplaatst worden. Dit glas heeft de modernste TPS3-afstandhouders met PSI⁵5 = 0,037, Ug2 = 0,6.
 • Knipping-deuren met energetische waarde Uw 0,78 hebben extra isolatie van de kern met een twee-componentensamenstelling.
 • De aluminium toplaag van de deuren van Knipping wordt vooraf op maat gezaagd en behandeld volgens de Seaside-voorbehandelingsmethode. Daarna wordt de poedercoating opgebracht in een laag van minimaal 120 mu volgens het Qualicoat-kwaliteitslabel. De Superdurable coatings zijn in ruim 220 RAL-kleuren en historische streekkleuren leverbaar.
 • Bij montage van een Knipping-deur worden geen houten stelkozijnen gebruikt. Het deurkozijn wordt direct zorgvuldig in de muur-opening geplaatst en geïsoleerd met een speciale compressieband en een afdichting van twee-componentenschuim, die de kans op koudebruggen nihil maakt.

Ons aanbod maken we compleet met onze accessoires.

Zoals Glas in Lood, een deurwachter, brievenbussen, sierbeslag of pliche hordeuren.

Vingerprint scan

Maar ook technische hoogstandjes als een ‘vingerprint scan’ op de deur of handgreep. Of Knipping Open Life, u bedient uw deur met uw smartphone.
Het kan allemaal: vraag er naar in de showroom.

Inside color

Weer een stap dichter bij perfectie! Door de laatste technologieën kan Knipping de deuren leveren met kleur aan de interieur zijde. U kan kiezen uit meerder stijlvolle kleuren. Bijkomend voordeel is dat de verstekhoeken niet meer zichtbaar zijn. Dat maakt de binnenkant nog mooier.

Ontdek hier de Knipping highlights

ONTDEK DE GROTE KEUZE IN STIJL, MODEL EN KLEUR

U kunt kiezen uit vele modellen deuren, klik op de afbeelding en ontdek een greep uit de mogelijkheden. Onze deuren kunnen in alle RAL kleuren geleverd worden.

Voordeur modellen
Achterdeur modellen
Techniek en details

VEILIGSTE KEUS

De producten van Knipping zijn voorzien van het Politie keurmerk Veilig Wonen.

ENERGIEBESPARING

Bespaar tot wel 25% op uw energierekening.

MOOIER DAN HOUT

Onze producten zijn altijd op maat. Kleur, vorm, stijl: het is uw keuze.

GEEN ONDERHOUD

Kunststof kozijnen met aluminium? Dat is een onderhoudsvrije deur!

VEILIGSTE KEUS

De producten van Knipping zijn voorzien van het Politie keurmerk Veilig Wonen.

ENERGIEBESPARING

Bespaar tot wel 25% op uw energierekening.

MOOIER DAN HOUT

Onze producten zijn altijd op maat. Kleur, vorm, stijl: het is uw keuze.

GEEN ONDERHOUD

Kunststof kozijnen met aluminium? Dat is een onderhoudsvrije deur!

SHOWROOMS DOOR HEEL NEDERLAND

Veelgestelde vragen

Hoeveel garantie krijg ik op Knipping-producten?

Op materialen, constructie en montage krijgt u minimaal tien jaar fabrieksgarantie.

Hoe duurzaam opereert Knipping?

Knipping opereert met maximale duurzaamheid. De kunststof die wij gebruiken is met een minimale eco-footprint geproduceerd. Wij werken met een afvalquotum van maximaal 1% in onze productie. Onze poedercoaterij hergebruikt en reinigt het benodigde water. Hierdoor is onze coaterij de eerste afvalwatervrije poedercoaterij in Europa. Wij onderzoeken continu de mogelijkheden om onze productie- en leveringsprocessen te verbeteren en te verduurzamen. Onze showroom, onze productiefaciliteiten en onze kantoren hebben LED-verlichting. Uiteraard zijn al onze faciliteiten voorzien van onze eigen kozijnen en deuren, zodat we maximale isolatiecapaciteit kunnen waarborgen tegen minimale stookkosten. We moedigen onze dealers continu aan om ook hun installatieprocessen te verduurzamen.

Wat zijn de openingstijden van de showrooms?

Op knipping.nl/showrooms vindt u de openingstijden van al onze Knipping-showrooms. De showroom van onze fabriek in Zwaagdijk Oost is (meestal) zelfs zeven dagen per week geopend.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat klanten van ons vinden

Ruim 500 klanten beoordelen Knipping met een 8,6 tevredenheidscijfer

We wilden onderhoudsvrije kozijnen omdat we het druk hebben met onze veehouderij. Echter, de welstandscommissie wilde alleen houten kozijnen toestaan. Knipping heeft speciaal voor onze boerderij deze kozijnen met rond geschaafde bovendorpels ontwikkeld en de welstandscommissie overtuigd van het authentieke karakter. Nu hebben we dus levenslang onderhoudsvrije kozijnen die 100% passen in de stijl van de woonomgeving.

Het is belangrijk dat het bij ons rustig is in huis. Ons huis ligt aan een doorgaande dijkweg. Sinds we Knipping-kozijnen aan de voorkant hebben, merken we echt dat het veel stiller is in huis, waardoor we beter tot rust komen.

Onze Knipping dakkapel is zeven meter breed. Daardoor konden we een extra grote slaapkamer met doorloop naar de badkamer maken. Omdat een Knipping-dakkapel bij gelijke buitenmaten bijna 25% meer licht en stahoogte heeft kunnen we in alle ruimtes onder de dakkapel gewoon rechtop staan en lopen. We kregen er drie volwassen kamers bij!

Knipping liet ons zien waar de warmtelekken in ons huis zaten door middel van thermo-fotografie. Zo konden we de ‘gele plekken’ op de foto’s stuk voor stuk wegwerken met de Knipping-producten. Nu is ons huis zo goed geïsoleerd dat we veel sneller op een behaaglijke temperatuur zitten tegen geringere stookkosten.

Wij wilden voor ons herenhuis extra hoge ramen en deuren uit hout, maar niet met het onderhoud van hout. Knipping kon als enige authentieke hoge ramen en deuren in klassieke stijl leveren, waarbij de deuren bovendien niet kromtrekken. Niet van hout te onderscheiden en technisch beter dan hout.