KNIPPING ZEIST - VAN WEES

Knipping van Wees
Slotlaan 100
3701 GP Zeist
Routebeschrijving >

Tel.: 030 – 304 00 17

Openingstijden

Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur

Wegens extreme aanhoudende drukte en omdat wij ernaar streven al onze klanten naar tevredenheid van dienst te zijn, zijn wij genoodzaakt om op afspraak te werken op doordeweekse dagen.

U kunt dit doen door telefonisch contact met ons op te nemen: 030-3040017 of door een e-mail te sturen naar info@vanweesbv.nl.

Afspraken inplannen en telefonisch contact is mogelijk op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Knipping Wolvega

De showroom

Kwalitatieve kunststof kozijnen te Zeist in moderne, klassieke, nostalgische of tijdloze stijl vind u in de showroom bij van Wees B.V. Van Wees is erkend dealer van de Knipping producten en door de ideale ligging van de showroom, tussen Utrecht en Amersfoort, kunt u de kunststof kozijnen zelf komen bewonderen.

Van Weest in Zeist heeft een uitgebreid assortiment kunststof kozijnen en is hierdoor een specialist op het gebied van advies, levering en plaatsing van uw nieuwe kozijnen.

De fabriek nabij Enkhuizen maakt de kunststof kozijnen met aluminium schaaldelen. Deze schaaldelen kunnen in elke kleur gespoten worden. Door deze combinatie zijn de kunststof kozijnen nagenoeg onderhoudsvrij! Tevens worden de kunststof kozijnen voorzien van perfecte isolatie en hang/sluitwerk. Veilig en duurzaam tegelijk!